Willa Danuska Poronin/Zakopane

Willa Danuska vsází na rodinnou atmosféru, kterou se snaží držet na vysoké laťce během celého pobytu. Nachází se v městečku Poronin (30 metrů od hranice města Zakopane), které leží 5 minut jízdy od centra Zakopaného. Další výhodou je ubytování je, že se dá vedlejší příjezdovou cestou přijet do samotného centra Zakopaného či přímo na úpatí Tater bez zbytečných kolon. Ubytování je vhodné nejen pro rodinu, ale i skupinu přátel či organizovaný zájezd. Ubytování se dá jednoduše specifikovat těmito přívlastky : „Příjemné prostředí, nádherné výhledy pár kroků od ubytování, skvělý standart služeb a rozumná cena.

Pojď si užít klidný a příjemný aktivní odpočinek v horách. 🙂

Willa Danuska

blank Willa Danuska

blank ul.Tadeusza Kościuszki 69 b, Poronin

blank +48 605 520 512

blank kalatajan@neostrada.pl

blank www.danuska.pl

Willa Danuska na fotkách

Willa Danuska a její okolí

Ubytování Willa Danuska je umístěna v klidném městečku Poronin. V těsné blízkosti ubytování se nachází malý obchod, tradiční horské krčmy i autobusová zastávka se spojením do Zakopaného. Ačkoliv je objekt umístěn v okolní zástavbě, je zde velký klid pro odpočinek. Stačí se vydat cestičkou kolem ubytování a za pár minut se člověk dostane na vyvýšené místo s výhledem na celé panorama Tater. Dle vlastních zkušeností vím, že zde bude naprosto nádherný západ slunce, kdy budou poslední sluneční paprsky dne osvěcovat Tatranské štíty.

Víkend v tomto prostředí je dle mého úsudku nedostatečný a doporučuji zde vyrazit minimálně na 5 dní. Turistika, jízda na kole, odpočinek v termálních bazénech v okolí, skvělé jídlo a příjemné procházky po okolí nádherně vyplní celé dny aktivního odpočinku. 🙂 V ubytování dokáží poradit nejen s tipem na výlet po okolí, ale i jakou restauraci vybrat či čemu se vyhnout. Z ubytování je to relativně všude kousek a dá se snadno využít vedlejších cest na plynulý dojezd na Glodowku, Mořské Oko, Kuznic či i k dolinám v Chocholowě a Koscielisku. Také mohu doporučit nevynechat Żab a nádhernou procházku po hřebenu Gubalowského pohoří. 🙂